9 ago 2011, 19:35

Вечеря на свещ 

  Poesía
451 0 1

Вечеря на свещ

 

Вечерята  на свещ е омайна,

от пълнолунието, може би, по-сияйна,

тя е прелюдия към интимност,

интригуваща потайност,

свещите горят,

чувствата се плодят!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??