Любовта лети над розови поля,
търси онази дето ме плени,
аз оставам вечно неин,
навсякъде както и преди.
Любов, не ми я отнемай наесен,
за да бъдем заедно над небесата,
а ми я връщай всеки път с песен,
дъхът ще ни спира само зората.
© Никола Диманов Все права защищены