16 mar 2017, 23:42

Вечно твой 

  Poesía » De amor
871 1 0

Любовта лети над розови поля,

търси онази дето ме плени,

аз оставам вечно неин,

навсякъде както и преди.

 

Любов, не ми я отнемай наесен,

за да бъдем заедно над небесата,

а ми я връщай всеки път с песен,

дъхът ще ни спира само зората.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??