10 янв. 2014 г., 11:20

Вечност 

  Поэзия » Любовная
550 0 8


Мислиш ли че е истинско?
Вярваш ли, че е липса?
Има ли днес единствени?
Недоверчиви ли сме?

Толкова сме раздавали.
Плащаме ли кармичност?
Много сме наранявани.
Може би е различно...

Знаеш ли, че е хубаво...
Нищо, че е далечно.
Нищо, че е несбъднато...
нека е цяла вечност.

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??