Мислиш ли че е истинско?
Вярваш ли, че е липса?
Има ли днес единствени?
Недоверчиви ли сме?
Толкова сме раздавали.
Плащаме ли кармичност?
Много сме наранявани.
Може би е различно...
Знаеш ли, че е хубаво...
Нищо, че е далечно.
Нищо, че е несбъднато...
нека е цяла вечност.
© Михаил Цветански Todos los derechos reservados
Нищо, че е далечно.
Нищо, че е несбъднато...
нека е цяла вечност.
Адмирации! Нищо, че е далечно - нека е цяла вечност!!!