Светът- в размерите закръглен,
си тлее вечно, като въглен.
Достатъчна му е искрица
да срути стройната матрица.
Но ако тук се разрушава,
на друго място се създава.
Защото Космосът е вечен
и в мисълта ни – тъй далечен...
© Никола Апостолов Все права защищены
Желая Ви хубав творчески ден! Поздрави от сърце!