2 dic 2016, 0:08

Вечност 

  Poesía » Filosófica
234 0 5

Светът- в размерите закръглен,

си тлее вечно, като въглен.

Достатъчна му е искрица

да срути стройната матрица.

 

Но ако тук се разрушава,

на друго място се създава.

Защото Космосът е вечен

и в мисълта ни – тъй далечен...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??