"Аз съм над мутрата протекция.
Срещу мене прави се инспекция.
Минала на тъмната страна съм аз "джедайка".
Колев каза истината, че съм ходатайка.
"Бизнесменът" Георгиев е виновен,
а съмишленикът ми Цветанов е празнословен.
Отидох да защитя бандита във ареста.
В Шесто РПУ си изразих протеста.
Благодаря ви, господин министър!
И вий сте за затвора, мистър!
© Георги Все права защищены