13 nov 2012, 16:52

Венета Марковска 

  Poesía » Civil
423 0 0

"Аз съм над мутрата протекция.

Срещу мене прави се инспекция.

Минала на тъмната страна съм аз "джедайка".

Колев каза истината, че съм ходатайка.

"Бизнесменът" Георгиев е виновен,

а съмишленикът ми Цветанов е празнословен.

Отидох да защитя бандита във ареста.

В Шесто РПУ си изразих протеста.

Благодаря ви, господин министър!
И вий сте за затвора, мистър! 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??