15 дек. 2006 г., 01:29

Вестоносец 

  Поэзия
577 0 2
Изпратих те да носиш вести
със кон, меч и наметало,
сега летиш по път далечен,
със свитъкът, приет от мен.
А, разбра ли, за кой мастилото хабих
и дълго писах под свещта?
Сам на себе си ще се наложи
да предадеш вестта.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??