15.12.2006 г., 1:29 ч.

Вестоносец 

  Поезия
576 0 2
Изпратих те да носиш вести
със кон, меч и наметало,
сега летиш по път далечен,
със свитъкът, приет от мен.
А, разбра ли, за кой мастилото хабих
и дълго писах под свещта?
Сам на себе си ще се наложи
да предадеш вестта.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??