Виж...Само няколко
разкрача време.
А останалото преди -
в няколко
прашни кашона с безвремие.
Бързо отлитнали,
като ято скворци,
след звъна на метални предмети.
Виж. Погледни де.
Макар и през рамо.
А защо ли, когато огледалото
пак е потъмняло стъкло?!
Само няколко... отстояние.
После те грабва колелото
на времето. И забравяш,
че си. Че те е имало
на обратната страна
на огледалото.Защото.
Продължаваш да съществуваш
след ...идеалния му образ.
Ето, само няколко... мига безвремие.
Напук на празнотата.
Виж...
© Нели Все права защищены