23.09.2009 г., 7:13 ч.

Виж... 

  Поезия
483 0 9

Виж...Само няколко

 разкрача време.

А останалото преди -

в няколко

прашни кашона с безвремие.

Бързо отлитнали,

като ято скворци,

след звъна на метални предмети.

Виж. Погледни де.

Макар и през рамо.

А защо ли, когато огледалото

пак е потъмняло стъкло?!

Само няколко... отстояние.

После те грабва колелото

на времето. И забравяш,

че си. Че те е имало

на обратната страна

на огледалото.Защото.

Продължаваш да съществуваш

след ...идеалния му образ.

Ето, само няколко... мига безвремие.

Напук на празнотата.

Виж...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??