Викът на твоята сълза
потъва надълбоко в мене,
достига моята душа
и нашироко шири се у нея.
Щастието – кратък миг,
но много дълго изживяван.
Малко Цвете, нежен стих,
родено на житейската поляна…
Викът на твоята сълза
още дълго ще отеква в мене
и шумът му в хорската мълва
не ще да го разсее…
© Яни Все права защищены
но много дълго изживяван."
Много хубав стих!!!
Поздрави!!!