28 jul 2009, 1:05

Викът 

  Poesía » De amor
516 0 1

 

 

 

Викът на твоята сълза

потъва надълбоко в мене,

достига моята душа

и нашироко шири се у нея.

 

Щастието – кратък миг,

но много дълго изживяван.

Малко Цвете, нежен стих,

родено на житейската поляна…

 

Викът на твоята сълза

още дълго ще отеква в мене

и шумът му в хорската мълва

не ще да го разсее…

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Щастието – кратък миг,
    но много дълго изживяван."

    Много хубав стих!!!
    Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??