Заслепен от гнева си, обиждах те,
Разгневен те разплаквах през час.
Ти преглъщаше всичко с' сълзите си и мълчеше загубила нас.
И с вината товареше себе си
И ме търсеше с поглед смирен.
Аз надменно отблъсквах очите ти
всеки ден.
А когато погледнах в душата си и разбрах ,че съм влюбен във теб,
беше тук, но не беше сърцето ти
наранено изгубило страст.
Днес съм тук и е твоя душата ми,но кърви наранена сама,
неизказани чувства разплакани се изливат напразно сега.
Днес съм тук и се моля за себе си, моля теб,
моля Бог и тъжа, че не мога да властвам над времето и да върна любовния плам.
Но ще чакам,ще моля, ще страдам, ще обичам така, че да върна в сърцето ти моето...
Не сега, не сега...
© Ганчо Попов Все права защищены