11 авг. 2017 г., 15:23

Винаги ще те обичам 

  Поэзия » Любовная
586 0 0

Две затворени очи 
Виждам пред лицето си 
Това е моята мечта
Да спиш в прегъдките, в ръцете ми 

 

Защото като спиш ми липсваш 

Въпреки че ти в мене си 
Но искам и мечтая 
Да държа затворени очите ти 

 

Само тогава си представям че си моя 
Само тогава си казвам че мога 
Да съм с теб и да повтарям вечно 
Обичам те и да е тежко

 

Защото е така и още те обичам 
И никога не ще отричам 
Дори пред дявола, пред ада 
За тебе ще говоря с наслада 

 

Защото всяка моя дума изречена за теб 
Е невинна и красива 
И дори да си далеч от мен 
Аз ще те наричам мила 

 

Защото няма друга като теб 
Няма друга и не искам аз да има 
Искам те до мен 
Защото винаги съм те обичал мила!

© Атанас Дизов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??