28 июн. 2018 г., 22:55

Винаги съм те обичала 

  Поэзия » Любовная
398 0 0

Винаги съм те обичала. Светът разбра.
Винаги съм те обичала. И без крила.
Винаги съм те обичала. Душата ми осиротя.
Винаги съм те обичала. Щастлива съм била.

 

Винаги съм те обичала. Прогоних те.
Винаги съм те обичала. Не помниш ли?
Винаги съм те обичала. Отрови ме!
Винаги съм те обичала. Ще дойдеш ли?

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??