28.06.2018 г., 22:55 ч.

Винаги съм те обичала 

  Поезия » Любовна
396 0 0

Винаги съм те обичала. Светът разбра.
Винаги съм те обичала. И без крила.
Винаги съм те обичала. Душата ми осиротя.
Винаги съм те обичала. Щастлива съм била.

 

Винаги съм те обичала. Прогоних те.
Винаги съм те обичала. Не помниш ли?
Винаги съм те обичала. Отрови ме!
Винаги съм те обичала. Ще дойдеш ли?

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??