8 июл. 2009 г., 10:50

Вино и отрова 

  Поэзия
1405 0 6

Вино и отрова®

На глътки отпивам от твоята обич,
вино с отрова редуваш за мен!
Чашите сменяш и двете са пълни,
дали ще дочакам новия ден!

Виното нежно упойва душата
и връща в очите онази искра,
която ме кара да моля Съдбата,
да бъдеш с мене чак до смъртта!

После отрова тайно наливаш,
спира сърцето от нея да бие.
Как да излея отровната чаша,
а чашата с вино до край да изпия!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??