Вино и отрова®
На глътки отпивам от твоята обич,
вино с отрова редуваш за мен!
Чашите сменяш и двете са пълни,
дали ще дочакам новия ден!
Виното нежно упойва душата
и връща в очите онази искра,
която ме кара да моля Съдбата,
да бъдеш с мене чак до смъртта!
После отрова тайно наливаш,
спира сърцето от нея да бие.
Как да излея отровната чаша,
а чашата с вино до край да изпия!
© Мариана All rights reserved.