Колко време ще е нужно,
ясно за да разберем,
че във мрежи виртуални
здраво щом се оплетем,
ще пропуснем във живота
много хубави неща,
покрай нас,уви,ще мине
истинската красота!
Че от снимките е трудно
всичко да си проличи,
тъй различно е, когато
е пред нашите очи...
Тъй различно е, когато
хубавото е в натура
и не трябва да усещаш
мишка и клавиатура.
А и с поглед щом докоснеш
нежно, мило любовта си
и ръцете щом вплетете,
устните в целувки страстни,
и компютър извънземен
няма как да ги копира-
нежността и топлината,
красотата и ефира...
Но не съм против прогреса-
всеки днес компютър има,
да сме в мрежи социални,
полза е неоспорима!
Просто мярката е важна...
Нека убедим децата,
и без "джаджите" модерни
интересна е играта!
© Ивайло Симеонов Все права защищены