25 февр. 2023 г., 17:12

Висини 

  Поэзия » Другая
196 0 0

Искам да се рея аз в небето,

звездна светлина да ме огрее,

да кацна на някоя планета,

сърцето волно там да пее...

 

Голям си, ако са ти големи мечтите,

душата ти да се разгърне остави,

издига нас красивото, а не парите,

в живота си добро, човещина прави!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??