25.02.2023 г., 17:12 ч.

Висини 

  Поезия » Друга
184 0 0

Искам да се рея аз в небето,

звездна светлина да ме огрее,

да кацна на някоя планета,

сърцето волно там да пее...

 

Голям си, ако са ти големи мечтите,

душата ти да се разгърне остави,

издига нас красивото, а не парите,

в живота си добро, човещина прави!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??