28 мая 2009 г., 21:05

Властелин на подземния свят 

  Поэзия
589 0 0

Извисяваш се в своето царство

на трон изкован от болка и страх -

цар на безгранично коварство,

властелин на човешкия грях...

 

Поиска едно - душата ми клета.

Получи я на ниска цена...

Сега зоват ме "проклета",

от мене отвръщат глава.

 

Красива жестокост пръскат очите ти,

измъчваш ме бавно, с поглед суров.

Отритната лазя и търся ръцете ти -

Сатана в моя ад наречен "любов"!

 

Да искам прошка или изкупление?!

Искам само да съм твоя до край!

Да бягам? Какво ти спасение?

Този пъкъл е моя истински рай...

© Боряна Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??