Извисяваш се в своето царство
на трон изкован от болка и страх -
цар на безгранично коварство,
властелин на човешкия грях...
Поиска едно - душата ми клета.
Получи я на ниска цена...
Сега зоват ме "проклета",
от мене отвръщат глава.
Красива жестокост пръскат очите ти,
измъчваш ме бавно, с поглед суров.
Отритната лазя и търся ръцете ти -
Сатана в моя ад наречен "любов"!
Да искам прошка или изкупление?!
Искам само да съм твоя до край!
Да бягам? Какво ти спасение?
Този пъкъл е моя истински рай...
© Боряна Янева Всички права запазени