11 июл. 2017 г., 09:17

Властта 

  Поэзия » Другая
249 0 0

Ако джобът ти е празен –

приемът ти в нея не е напразен,

че за политиците България е рай

и туй, уви, няма край...

 

Затуй всеки към нея се стреми

и сипе над опонентите си стрели,

че да си на власт е тъй приятно –

туй на всеки е понятно.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??