11 jul 2017, 9:17

Властта 

  Poesía » Otra
248 0 0

Ако джобът ти е празен –

приемът ти в нея не е напразен,

че за политиците България е рай

и туй, уви, няма край...

 

Затуй всеки към нея се стреми

и сипе над опонентите си стрели,

че да си на власт е тъй приятно –

туй на всеки е понятно.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??