17 нояб. 2007 г., 09:56

Влетя в живота ми 

  Поэзия
666 0 15

 

                         По коментар на Lingerie

И този нов живот - от теб създаден,
препуска през глава - до край света.
С любов на другите отдаден,
обрича се на вечна красота.

Влетя в живота ми стихийно.

Със стих един, за който ми поиска отговор.

Оказа се обаче после,

мeйла май сгрешил си.

 

 

След поредното твое говорене -

стих, вместо коментар.

Как успя така да ме омагьосаш?!

Нали не си учил за маг?!

 

 

Всяка дума докосва сетивата ми,

и на ехото й не мога да устоя!

Всяка изречена фраза отеква

в душата ми – как ли му викат на това?!

 

 

Обречена съм на любов такава,

препускаща сред думи, които оставят следи.

Но не за тебе съм измамна,

защото ме прие такава, и ме четеш с очи.

 

 

И ме изпитваш със душата си.

Редейки всеки следващ стих,

попаднала в магията ти, шеметно

не искам да прекъсвам този миг щастлив!

 

 

NG/nnn

01.11.2007

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??