По коментар на Lingerie
И този нов живот - от теб създаден,
препуска през глава - до край света.
С любов на другите отдаден,
обрича се на вечна красота.
…
Влетя в живота ми стихийно.
Със стих един, за който ми поиска отговор.
Оказа се обаче после,
мeйла май сгрешил си.
След поредното твое говорене -
стих, вместо коментар.
Как успя така да ме омагьосаш?!
Нали не си учил за маг?!
Всяка дума докосва сетивата ми,
и на ехото й не мога да устоя!
Всяка изречена фраза отеква
в душата ми – как ли му викат на това?!
Обречена съм на “любов” такава,
препускаща сред думи, които оставят следи.
Но не за тебе съм измамна,
защото ме прие такава, и ме четеш с очи.
И ме изпитваш със душата си.
Редейки всеки следващ стих,
попаднала в магията ти, шеметно
не искам да прекъсвам този миг щастлив!
NG/nnn
01.11.2007
© Нели Todos los derechos reservados