8 сент. 2013 г., 17:13

Вместо 

  Поэзия » Любовная
514 0 1

Няма да ти казвам, че очите ти са небеса -
ще изтрия от тях дъжда
вместо това.
Няма да те питам - лъжа ли е любовта -
ще я превърнем в истина
вместо това.

Вместо сън, вместо дъх - ще живея,
вместо обич
ще се влюбя в теб.
Вместо щастие и вместо пак да оцелея
тук, във този
стих ще се превърна в лед...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??