Водна страст
Усмивка игрива,
целувка повече от всякога жива,
телата им се сливат във водната безкрайност,
те се докосват до душевна сияйност,
която не просто ги защитава,
а толкова радост им дава,
всяка прегръдка за тях е полет припознат,
с нея светът им остава любовен опиат!
© Пламена Сомова Все права защищены