24.02.2012 г., 11:59 ч.

Водна страст 

  Поезия » Любовна
472 0 0

Водна страст

 

Усмивка игрива,

целувка повече от всякога жива,

телата им се сливат във водната безкрайност,

те се докосват до душевна сияйност,

която не просто ги защитава,

а толкова радост им дава,

всяка прегръдка за тях е полет припознат,

с нея светът им остава любовен опиат!

 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??