25 янв. 2007 г., 15:51

Врабче (2) 

  Поэзия
603 0 10



Добре дошло отново врабченце игриво!
С очички ме поглеждаш закачливо...
Стига пърха ти с крилца -
ето, поставям ти водичка и зрънца.
Насила в клетка няма аз да те затворя -
само малко ще ти поговоря...
А когато искаш ти, отново отлети,
но след време пак при мене
                                                     се върни.


© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??