25.01.2007 г., 15:51 ч.

Врабче (2) 

  Поезия
602 0 10



Добре дошло отново врабченце игриво!
С очички ме поглеждаш закачливо...
Стига пърха ти с крилца -
ето, поставям ти водичка и зрънца.
Насила в клетка няма аз да те затворя -
само малко ще ти поговоря...
А когато искаш ти, отново отлети,
но след време пак при мене
                                                     се върни.


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??