Сънувам сънищата, в които те прегръщам,
сънувам вятъра, който докосва лика ми.
Свела поглед като дъга над земята,
теменужени погледи, бели ръце,
ръцете на лебеди.
Сънувам символа на небето в звездите,
в полята цветята - мислите ми,
неродени за теб.
В лятото птиците - чувствата, променили света,
и обгръщат ме всичките,
сякаш времето спира пред теб!
© Ирена Велинова Все права защищены