26 jun 2010, 21:31

Времето 

  Poesía » De amor
686 0 1

Сънувам сънищата, в които те прегръщам,

сънувам вятъра, който докосва лика ми.

 

Свела поглед като дъга над земята,

теменужени погледи, бели ръце,

ръцете на лебеди.

 

Сънувам символа на небето в звездите,

в полята цветята - мислите ми,

неродени за теб.

 

В лятото птиците - чувствата, променили света,

и обгръщат ме всичките,

сякаш времето спира пред теб!

© Ирена Велинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??