Искам времето да върна
и да спра мига, в който
душа душата пожела,
мига, в които запалихме огъня.
Искам времето да върна назад,
премълчавайки това,
което тогава не успях –
да отрека, че твоите чувства
в мен горят –
че си всичко в моя свят.
Иска ми се да не беше така –
съдби, пътища и грешки да ни разделят,
правото да се обичаме да ни отнемат.
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены