26 ene 2017, 13:31

Времето да върна 

  Poesía » De amor
470 0 0

Искам времето да върна

и да спра мига, в който

душа душата пожела,

мига, в които запалихме огъня.

 

Искам времето да върна назад,

премълчавайки това,

което тогава не успях –

да отрека, че твоите чувства

в мен горят –

че си всичко в моя свят.

 

Иска ми се да не беше така –

съдби, пътища и грешки да ни разделят,

правото да се обичаме да ни отнемат.

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??