21 июл. 2017 г., 10:15

Времето и ние 

  Поэзия » Другая
373 0 9

Тленни сме чертички

в божии ръце.

Живи сме свещички

с божие лице.

Пламъкът ни палва

в първия ни ден.

Господ ни погалва

с порива свещен.

Пламъкът стопява

восък върху кост.

Времето припява:

всеки тук е гост.

Време ни лекува,

време ни морѝ.

Никой не векува

без да изгори.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??