Все още мога да обичам
и да целувам с лунна жар,
в очите нежно да надничам
и да разгарям в тях пожар.
Не съм забравил как се люби
не само тяло... и душà...
и как с ръцете мъжки, груби,
по женско тяло да летя.
С годините натрупах мъдрост,
сега разбирам по-добре
кога е нужна мъжка твърдост,
кога – единствено сърце...
Все още мога да обичам,
по-силно даже от преди!
Към тебе във небето тичам –
Събуждам се... Къде си ти?
11.11.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
ПП
Както съм го казвал не веднъж и тук няма редакция, Мария, освен една минимална промяна в последния ред.