13 янв. 2012 г., 23:42

Все още те чакам... 

  Поэзия » Любовная
1244 0 2

Стоях на пътя и те чаках,

всеки ден и всяка нощ аз плаках.

По пътя прашен никой не минава,

не се застоява, всеки транзитно преминава.

Не мога да дишам,

не мога да мисля...

Едвам живея, без тебе старея...

Минаха дни, месеци, години...

но аз все още стоя на прашния път,

аз все още роня горчиви сълзи,

аз все още те обичам

и все още в студа те чакам!

© Мария Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??