Всеки ден…фалшиво обещание.
Видя ли в мен жестокото страдание?
Сляп и заблуден, аз умирах във мълчание,
Сега, почти унищожен те питам … имаш ли съзнание ?
Животът ми е пълен само със лъжи…
Защо ми трябваше и твоите да слушам ?
Сега сърцето ми на пода то лежи …
А трябваше във разума да се заслушам…
Не вярвах аз на ничии очи,
но моите повярваха във тебе,
а ти върху душата ми скочи
и захвърли я като нежелано бебе…
Игра си с нея като на шега,
Един път, два пъти, безброй моменти…
Направи мене твой слуга,
за което … аплодисменти !
Сега съм тук. Почти унищожен.
Но мъча се отново … пак да се намеря.
До неузнаваемост съм променен…
И или ще умра…или ще живея
© Мирослав Драгоев Все права защищены