27 сент. 2017 г., 22:25

Всичко дава ново начало 

  Поэзия » Любовная
670 1 1

Всяка капка на дъжда

Е едно ново начало

Всеки лъч светлина

Предзказва че идва ноща

 

Всяка небесна звезда

Е сякаш милярди години градена

А всяка моя мечта

Е като от сън породена

 

Всеки миг е различен

Бил той радостен или тъжен дори

А всеки човек е обичан

Доказвам ти че си обичан и ти

 

Всяка глъдка кафе

Е сякаш новата сутрин

А с тебе миг на саме

Предсказва за хубаво утре

 

А всяка вечер луната

Осветява пътя напред

Дори премахва тъгата

Която държеше сърцето ми в лед

 

А всяко ледено кубче

Е сякаш почти разрушено

Защото моето човешко сърце

Е от тебе пленено

 

© Атанас Дизов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??