Всяка капка на дъжда
Е едно ново начало
Всеки лъч светлина
Предзказва че идва ноща
Всяка небесна звезда
Е сякаш милярди години градена
А всяка моя мечта
Е като от сън породена
Всеки миг е различен
Бил той радостен или тъжен дори
А всеки човек е обичан
Доказвам ти че си обичан и ти
Всяка глъдка кафе
Е сякаш новата сутрин
А с тебе миг на саме
Предсказва за хубаво утре
А всяка вечер луната
Осветява пътя напред
Дори премахва тъгата
Която държеше сърцето ми в лед
А всяко ледено кубче
Е сякаш почти разрушено
Защото моето човешко сърце
Е от тебе пленено
© Атанас Дизов Todos los derechos reservados