7 июл. 2024 г., 06:23

Всичко онова което искам 

  Поэзия » Любовная
214 1 0

Всичко онова което искам

 

 

 

Всичко онова което исках

си ти! Но никога не съм го имал!

Всичко за което си мечтаех

беше ти! Любов не съм намирал!

 

Търсех! Исках те и те желаех!

Пътя сочеха ми ветрове!

Но светът е малък! Туй го знаех!

Не един, а много светове!

 

Ще пребродя цялата вселена

и никой не ще може да ме спре!

Ще те търся и ще те намеря!

На край света! Където и да е!

 

Всичко онова което искам

си ти! Не искам нищо друго аз!

Сърцето ми те търси и те иска!

Боли и страда час, след час, след час!

 

06.07.2024 г.

 

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??