Всичко онова което искам
Всичко онова което исках
си ти! Но никога не съм го имал!
Всичко за което си мечтаех
беше ти! Любов не съм намирал!
Търсех! Исках те и те желаех!
Пътя сочеха ми ветрове!
Но светът е малък! Туй го знаех!
Не един, а много светове!
Ще пребродя цялата вселена
и никой не ще може да ме спре!
Ще те търся и ще те намеря!
На край света! Където и да е!
Всичко онова което искам
си ти! Не искам нищо друго аз!
Сърцето ми те търси и те иска!
Боли и страда час, след час, след час!
06.07.2024 г.
© Георги Иванов Всички права запазени