12 апр. 2018 г., 01:00  

Всяка нишка обтегната 

  Поэзия » Другая
476 0 0

Всяка нишка обтегната

макара от болки

е косъм по кожата

настръхнала, жегната,

стъпват я женски богомолки.

 

Всеки дъх помръкващ блян

от секнати стонове

е писък на банши в ушите,

изтекъл катран,

хапят го зелени смокове.

 

Всеки трънен венец

окова, перде на очите

е поклон пред страха анархичен,

кървав прашец,

жилят ги смъртоносно осите.

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??