28 мар. 2007 г., 14:45

Вярвай ми... 

  Поэзия
1546 0 1

             Вярвай ми...

 

Вярвай ми, че всичко бих ти дала,

само ела, сърцето ми изгаря,

ти си любовта, усещаш ли това...

Огън гори, душата ми плени,

ела и ме люби...

Вярвай ми, сърцето ми е твое,

само ела и ме стопли

в прегръдките си ти,

треперя от страстта,

пламнала в нашите тела...

Вярвай ми, че само теб желая,

ти си любовта за мен сега,

само ела и ще бъда твоя,

стопли ме ти в нощта,

както никой до сега...

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??