Вярвай ми...
Вярвай ми, че всичко бих ти дала,
само ела, сърцето ми изгаря,
ти си любовта, усещаш ли това...
Огън гори, душата ми плени,
ела и ме люби...
Вярвай ми, сърцето ми е твое,
само ела и ме стопли
в прегръдките си ти,
треперя от страстта,
пламнала в нашите тела...
Вярвай ми, че само теб желая,
ти си любовта за мен сега,
само ела и ще бъда твоя,
стопли ме ти в нощта,
както никой до сега...
© Жулиета Стоянова Всички права запазени